Bife si Simexpo 2012

Luna Septembrie a fost si este luna targurilor de mobilier si accesorii in Bucuresti.
Anul acesta nu a fost o exceptie, ba chiar am avut parte de 2 astfel de manifestari: Bife si Simexpo.

Targul traditional Bife a fost intr-o “revenire de forma” fata de precedenta editie. Targul a beneficiat de prezenta membrilor ACRM (Asociatia Clubul Roman de Mobila) si asta s-a vazut in calitatea mobilierului expus. Desi mai restrans ca amenajare (pavilionul central de la Romexpo nu a fost folosit) vizitatorii au avut ce admira: materiale noi, compozite, trend-uri noi, mobila minimalista si accesorii variate. S-au purtat bucatariile pe curb, cu blaturi cu forme interesante si chiar sertare de forma paralelipipeda dar nu dreptunghiulara! Se poarta minimalismul, se poarta culori vii si formele fluide daca este sa ne luam dupa ce am putut vedea la Bife.

O saptamana mai tarziu am participat si la Simexpo. Evenimentul aflat la a doua editie s-a desfasurat in aceeasi locatie: aeroportul Baneasa. Editia aceasta a propus un circuit legat intre hale, vizitatorii trecand prin hale de mobila, accesorii si utilaje, toate legate intre ele. Astfel toti expozantii s-au bucurat de un aflux important de vizitatori. La Simexpo am putut vedea mobilier mai clasic, mult lemn masiv, o zona intreaga dedicata somnului (saltele, perne, invelitori, etc) dar si zone specializate. Am vazut ultimele noutati in materie de fronturi pentru mobilier, materiale compozite precum si ultimele accesorii. Ne-a bucurat sa vedem accesoriile Hettich atat in mobilierul modern cat si in cel clasic. O zona importanta a fost dedicata expozantilor de utilaje, iar acestia nu s-au lasat mai prejos. Ale lor utilaje au devorat lemn cat pentru a mobila cateva case!

Per total 2 expozitii reusite, cu multe contacte si interes din partea tuturor: expozanti, public final si specialisti. Poate pe viitor ar fi o idee buna de a combina cele 2 manifestari!

  • Puteţi populariza acest articol folosind:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

*